lista

nezavisni zajedno! 

Silvano Vlačić

Nositelj Liste

Poduzetništvo je ono čime se Silvano Vlačić bavi od najranije mladosti. Počeo je kao partner pok. Gracijana Kokota, vlasnika prve privatne tiskare na Labinštini, s kojim je tijekom dijela 70-ih, 80-ih i 90-ih dijelio i većinu drugih poslovnih projekata.

Aktivno se uključuje u poduzetništvo sredinom 80-ih godina, nakon što je 16 godina radio u turizmu i to razne poslove, od rada u kuhinji, nosača prtljage, recepcionara, turističkog vodiča i turističkog predstavnika za nekoliko engleskih turoperatora. Zadnjih 8 godina  u turizmu, proveo je na radu za ondašnjeg najvećeg turoperatora Thomson Holidays iz Velike Britanije.

Darko Martinović

Darko Martinović

Što je muškarac bez brkova? Darko Martinović je, naravno, s brkovima. Dragovoljac Domovinskog rata, zaposlen u sustavu MORH-a, umirovljen kao pukovnik HV-a, nosilac više odličja i priznanja.

Bio je predsjednik Mjesne zajednice Donji Labin kada je izgrađena područna škola na Katurama i jedan od  inicijatora te lokacije i tipa škole. U prošlom sazivu bio je i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Kature.

Nensi Nadarević

Nensi Nadarević

Nensi Nadarević, najmlađa članica, rođena je 1999. godine u Rijeci. Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja u  gimnaziji u Labinu, uputila se na daljnje visokoškolsko obrazovanje u Rijeci.

Trenutno studira na Filozofskom fakultetu, smjer pedagogija, a 2020. godine stekla je naziv prvostupnik pedagogije. Sebe vidi kao ,,entuzijastičnu, inicijativnu i komunikativnu osobu koja je željna promjena”.

“Jer ovo je tvoj grad!”

Zadnje novosti

Gostovanje na Radio Labinu, 14/5/2021

Gostovanje na Radio Labinu, 14/5/2021

PETAK  14/5/2021 Sudjeluju: Silvano Vlačić, Darko Martinović, Nensi Nadarević SILVANO Lijepi pozdrav svim slušateljicama i slušateljima Radio Labina. Ja sam Silvano Vlačić, nositelj liste...

SVAKAKO DA!

SVAKAKO DA!

Poštovani  birači Izađite na izbore  jer ako vi  ne ispunite svoje glasačke listiće  oni koji izađu na izbore odlučuju umjesto vas. Nemojte samo reći da će sve ostati isto. A i...

stojimo na raspolaganju

kontaktirajte nas

14 + 8 =

Email

nezavisnizajedno@gmail.com

 

Follow Us